Word

Sitter med slutuppgiften nu och uppskattar mig helg som lugn och fullt upp på samma gång. Det är mycket som ska läsas! Tur att jag gått simuleringskursen förut, så att jag har det mesta material som ska läsas. Idag blir det att skriva klart tentan, lämna in den, åka ned till Kulturcentrum och lämna igen kostym som vi lånade till föreställningen och sedan funk på kvälen. Fredag blir läsning och stå i garderoben på Sagateatern på kvällen. Samma sak lördag.

Det blir alltså en ganska torr och lugn helg. Kanske utgången med teaterfolket som det har varit prat om tidigare sker nästa helg? Då är det i alla fall inflyttningsfika på fredag, så utgång vore fint på lördagen :) Någon av er som gillar idén?

Tillbaka till worddokumentet!

Gallup

Nu har jag kommit hem från en undersökning om ungdomars privatekonomi för några från Göteborg som arbetade för TNS Gallup. Vi hade en gruppdiskussion och fyllde i ett frågeformulär. Allt filmades för dem som ska skriva om undersökningen. Det var ganska givande och roligt måste jag säga! 400 pix är inte heller så dåligt för två timmars surrande och fikande heller :D

Hoppas jag får möjlighet att göra fler sådanna här undersökningar!

Nu ska jag hoppa i badet och försöka lugna ned nerverna som studsar utanpå kroppen av allt koffein!

Nattis på er!

Det känns bra!

Vilken toppenhelg det har varit!

Gårdagens föreställning var mycket bra. Elin och Stefan skulle inte ha gått i pausen, för den tog sig i andra akt, men men. Mysigt och lyxigt att sitta i publiken.

Hela lägenheten är fin och luktar gott, och nu är utväxten fixad också, så jag känner mig mycket fräschare :)

För ett tag sedan kom jag hem från Johanna och Martin nyss efter en god middag och efterrätt. Ida och Jens var också med. Vi laddade för maskerad och hann ta igen lite tid som vi inte haft på länge länge.

Imorgon blir det tentaskrivande, träning och kanske Twin Peaks? ÄR lite nyfiken på fortsättningen måste jag medge.

Hittade fina akvarellmålningar som jag gjorde när jag var 16 (2002) och nu är jag supertaggad att ta upp det målandet igen. Ska måla en skiss som jag gjorde förra veckan och se om det sitter i sig eller inte. Hoppas jag kommer ihåg hur det funkar med färgerna och att jag kan hantera penseln. De andra alsterna vill jag rama in och hänga upp någonstans.

Det är över nu...

Sedan i fredags är alla föreställningar över och jag saknar redan mina bråk med grilltanten, att få sjunga om onani och åka på stryk av Josefin.

Jag saknar pensionärerna, apan (som jag i ärlighetens namn är lite rädd för), David, Jocke, Jessica... Allihopa! De är som mina vänner, fast de inte finns mer än i rolltolkningarna hos mina vänner i klassen.

Klassen. Vad kan man säga? Vad kan JAG säga? Annat än att jag blir glad i magen av er. Sådär som jag annars bara blir när jag är förälskad. Är jag månne förälskad i åtta personer samtidigt?

Vilken total lycka att få utbilda sig tillsammans med så fina, givmilda, omtänksamma och genuina personer. Alla så totalt olika och kompletterande. Jag får vara jag och de tycker ändå om mig. Med alla egenheter och dumheter. Fantastiskt!

Såg "En herrgårdssägen" ikväll med gänget ikväll. Den var bra, men vi var tusan bättre! Nu ska jag krypa ned i min renbäddade säng och njuta!

Ehumm

Kort inlägg efter vissa påtryckningar hehe.

Förra veckan: rep och halvsjuka kvällar

Helgen: extrarep, schlager och superrolig workshop som jag och Jessi gjorde :)

I veckan: rep, genrep, föreställningar.


Jag lever totalt oglamoröst och i en dimma av trötthet så fort jag lämnar universitetet... Tre urladdningar i veckan och ett teaterbesök med klassen i helgen. Sedan: Hämta nytt!


Tänkte bara säga...

... att jag kommer tillbaka när jag har ett liv igen.

Fan

Jag är less på att känna mig otillräcklig. Men det kommer jag alltid vara. Jag räcker inte till för allt och alla och mitt där i gröten står jag själv. Totalt jävla bortkollrad.


En enda lång dag

Länge sedan jag skrev igen... det blir som upphackat när jag inte har någon tid att sitta här för ros skull. Roliga härliga dagar i skolan med rep och lekar, karaktärsanalyser och workshoper. Hunnit med att träna, träffa lite kompisar, fortsatt vårt Twin Peaks-tittande och myst med kissarna. Varje vecka känns som en enda lång dag. Jag sover som en sten och verkar aldrig förstå att jag vilat mig.

Har en massa saker att göra. Men jag måste andas lite också.

Mitt ryggproblem har kommit tillbaka igen och jag har fått grina idag. Sällan jag gör det. Helst av att jag har ont någonstans, men idag var det övermäktigt stundtals.

Efter Sara S masserat mig och smort in ryggen med tigerbalsam höll jag på att svimma. Har bara svimmat en gång i mitt liv, så det kändes superläskigt! Jag stod upp, hörde alla människor som i ett filter. De var långt borta och jag gick in i kroppen. Sus i öronen. Jag ville säga att någon skulle hålla i mig, att jag skulle falla, men fick inte ur mig orden. Så läskigt alltså! Jag bara tittade på Sara och såg att hennes lppar rörde sig, men jag kunde inte höra vad hon sa riktigt. Efter en stund lyckades jag sjunka ned på knä och yrseln gick över. Tagit tre gånger så mycket verktabletter idag än jag gjorde förra gången, men det har gjort minst lika ont. Vad händer med min kropp? Huvva. En massa saker att fixa med, så jag har inte tid att ha ont!

¤ köpa presenter till mamma och dagmar
¤ införskaffa tyg och rekvesita till föreställningen, planera hur det ska se ut och sy till det som behövs sys till
¤ ordna kattvakt till nästa helg, då jag åker hem till Luleå
¤ läsa facklitteraturen till seminariet
¤ träna in låtarna och mina repliker till andra delen av föreställningen
¤ planera och handla till heldagsworkshopen med Jessi
¤ kvittera ut nycklar till bastu och gårdslokal
¤ hämta ut pjäserna jag beställt från Adlibris
¤ träffa några som jag försummat den senaste tiden...

Helst vill jag hinna träna också. Måla klart min tavla och skriva klart min novell. Har blivit erbjuden att börja dansa house gratis på balettakademin på tisdagar också. Och det vill jag! Och fysisk improvisation på söndagar.

Vad har vi kvar för tid då?

Ibland vill jag att veckan ska vara längre. När det händer så mycket roligt vill jag hinna med! Har fått höra att jag borde sakta ned, men när jag gör det och väl säger nej till saker så måste jag förklara mig och det jag säger verkar inte alltid tas emot som jag hoppas på.

Men jag ska lova mig själv att inte gå in i väggen. För det har jag verkligen inte tid med!

Om en timma ska jag över till Charlotta och Björn och äta middag :) Men först ska jag krypa ned i badet och läsa lite. Måste passa på när det är helg!