Självstudiedag

Idag är det självstudiedag. Mincke ringer och väcker mig i ottan ("i ottan" är ett tolkningsbart uttryck) ur min varma mysiga dvala och blir upptvingad till fönstret för att se på snöstormen. Ett uuunderbart uppvaknande må jag säga! Inte alls omotiverande att kliva upp då och överge sängenshärligt tempererade boning. 

Efter en helt klarvaketvaken och i alla högsta grad sammanhängande konversation påstår Micke att han inte längra förstår vad jag säger och vill lägga på. Aja, mina kloka funderingar och kluriga formuleringar får jag väl delge någon annan som uppskattar dem :P


Idag är det alltså meningen att man ska studera hemma. Vad gör annika? Jo hon skriver ett kåsrei om PMS och målar lite på sin tavla. Men här ska det struktureras upp! Läsa lite ur dramatikanalysboken och kanske äta något?

Ikväll blir det att dansa funk med en efterföljandeTwin Peaks-kväll!

Annikadagen

Idag har det varit en riktig Annikadag. Jag och Sarah var och körde afro imorse. Vart helt slut och efter det bubblade jag, badade ångbastu och vanlig bastu. Inpackning i håret och hela köret. Mycket varmt och skönt.

När jag kom hem åt jag lunch och tvättade alla handdukar, badlakan, kläder, sängkläder, täcke, underkläder, gympaskor, matta mm. Jag städade, damsög, skurade, dammtorkade och ställde iordning heeela lägenheten. Det är såå fint!

Nu har jag ätit tacos med tända ljus framför en av mina favosritfilmer: "I döda poeters sällskap". Grät som vanligt i slutet på filmen, för jag är en sån där blödig en. Ska ta mig ett glas vin och bara njuta av kvällen! Mysa med kissarna, läsa på Narniaserien och kolla på teve.

En riktigt underbar Annikadag. Det är verkligen skönt att ha allt rent tills skolan börjar på måndag också! Nu kan jag slappna av ordentligt!

Imorgon ska jag och Sarah träna igen :D

Tänkte bara

Jag har inte kollat statistik på aslänge, men sedan min dubbelhakstävling har besökarna ökat från typ 19 unika besökare per dag till 110!  Nu blir jag nervös, för jag vet att jag stavar fel och har inget alls viktigt att tillföra... men men fortsätter det så, lär jag ju reducera mitt antal besökare igen.

Välkommen alla nya läsare i alla fall, vem ni än är!

Dela med mig

Ville bara dela med mig av bilder som Erik tog från vår berättarföreställning.

image272
Jag och micke skålar på släktfesten.



image273
Jag, som farmor, berättar om spelemannen som ingick en pakt med djävulen...




image274
Micke, jag och Sofia


På måndag fortsätter det! Helt underbart, skrämmande och roligt ska det blir. Nästa produktion och 4 nya i klassen (är svinnervös över vad de är för personer, för jag menar, dem jag går med nu är fantastiska människor och vi kommer leva så tätt inpå varandra under nästa produktion så jag hoppas jag gillar dem som kommer!)

Kär!

Det har flyttat in en liten kisse i lägenheten några dörrar från oss. Hon heter Ester. Idag hälsade Ester på hos oss och nu  sitter Bosse utanför dörren på bordet och väntar på att hon ska komma igen. Bosse är jättekär och totalt supergullig som sitter ute och väntar. Annars är han typ en sån som vädrar alla fyra tassar innan han ska in igen.




Helvete

Så ringer man och pratar med sjukvårdsupplysningen här i Västerbotten och blir totalt dumförklarad när man berättar vad som hänt och får känslan av att skylla sig själv. Blablabla satkärringen malde på och sa ngt om "självförvållat"... Nu ordineras jag 11 värktabletter per dag i en vecka eller tills smärtan försvinner. Jag som äter smärtstillande max 2 ggr/år kommer ju hamna i koma!

Jaja, efter skolan imorgon ska jag iväg och inhandla lite. Sur är jag som satan, för kvinnan i telefonen höll på med ett djävla översitteri och höll sig som bättre än mig. Nu ska jag i sängen. Orkar inte vara upp mer nu.

Aj

Jag har så djävla ont i ryggen sen jag gjorde illa mig i måndags.

ska ringa sjukvårdsupplysningen nu, för detta går inte längre. Vill bara grina...

Dramafeber

Ojoj så jag skriver på min tenta och läser i böcker. Varifrån är allt detta nyfunna engagemang kommet? Jag tycker det är roligt och inbillar mig att det blir bra, men på något sätt så suddar jag ungefär två av tre bokstäver jag skriver så det blir aldrig klart! Jag har även 20.000 stycken med lösa trådar som inte bildar någon helhet. Blir kasnke imorgon att ordna med den saken.

På en timme ska jag och Micke ordna med ljussättning och testa igenom våda monologer som ska spelas upp imorgon. Jag behöver lite hjälp med mitt framförande.

JO förresten! Onsdagen den  20/3 är det premiär på vår nya produktion! Hett tips att komma och kolla på den. Än så länge vet jag inte vad den handlar om, vilken roll jag själv ska ha, vilken tid vi spelar eller var... men bra kommer det att bli :D

Kan ni inte komma på premiären så har vi två spelningar till torsdag 21/3 och fredag 22/3.

Snabb update

Ojoj, det var många dagar sedan jag satt framför datorn. Den lockar mig inte mer och jag har annat för mig... Kommer kanske tillbaka här igen om ett tag.

Fredagsföreställningen var skitkul! Det gick jättebra och arrangemanget var hellyckat!. Det kom även myycket mer folk än vad vi trodde :)

Lördagen vart det gomat och film. Det gjordes även en hysteriskt bra låt på musikprogrammet som jag inte kommer ihåg vad den hette ;P Jag plumsade hem i snön med den nya fina tavlan jag nu har i vardagsrummet =)

Söndagens heldag i Bastuträsk var även den helt fantastisk. En hel hög brudar i en stor lantlig villa med katter och hästar, god mat, roliga och avslappnade aktiviteter. Nästa gång är det jag och Jessi som ordnar det! Då blir det bastu!!!

Ikväll är det afro med elin, sarah och sofia!

Nu ska jag jobba på min monolog till redovisningen! Men jag längtar ihjäl mig till vårproduktionen som snart sätter igång!!!


Bilder från när jag var hemma

Utgång med mina älskade Henrik och Isabell :)






 Tindra till vänster, Bosse i handfatet, jag och Tindra!



NYÅR






Peter och Linnea ganska nyktra.........Och mindre nyktra! Haha, ursäkta, men denna bildserie går till historien!
............

Dubbelhakstävlingens vinnare har korats!

NU har äntligen dubelhaktävlingen 2007 avgjorts. Juryn har under lovet enats om vem som vann denna prestigefyllda kamp. Årets fem deltagare placerade sig på följande placering enligt juryns motivering:

Motivering: Trots sin naturliga fläskighet och med en blick som får Cruella Deville att rygga tillbaka, har denna deltagare inte lyckats leverera nog många veck under hakan för att ta sig upp till en toppplacering.

PLATS FEM: Mikael Stålnacke





Motivering: Juryn anser att denna deltagare har fångat känslan av en rejäl dubbelhaka. Minspel och inlevelse ger extrapoäng, men prestationen är desto klenare.

PLATS FYRA: Sofia Kurkinen





Motivering: Deltagaren med bronspengen har en enastående likhet med Påsen i Trasdockorna, men på grund av dopningsrykten når den inte ända fram.

ÅRETS TREA: Annika Olsson





Motivering: Deltagaren som kommer på andra plats har med lysande metoder och genial ansiktsteknik, plockat fram tio kilo extra i ansiktet, som ingen hade trott fanns där.

PLATS TVÅ: Sarah Marklund




MOTIVERING: Årets första pris går till en helt makalös utklassning i kategorierna: känsla, blick, haka och likhet med annan karaktär. Årets förstaplats går till den kvinliga motsvargheten till Mr Burns....Dana Lötberg!



image235 <---- Dana



image236 <---- Mr Burns

Saknar er!

image229


Snart syns vi igen =)

P.S. Dubbelhakstävlinen som utmynnade i en look alike-tävling kommer sen ;)

Avslutningsfest/vinkvällsbilderna =D

Det var ett tag sedan, jag vet, men nu kommer de efterlängtade bilderna =D