Trötterier

Jag är så trött! Hopas verkligen uppiggnings-rensningskuren jag dricker hjälper mot denna förlamande trötthet. Sitter i röda rummet nu och har skrivit 1,5 sidor till ett arbete som ska in nästa vecka. Jag har en ridå av trötthet som åkt ned över halva ögonen och tynger mitt huvud. Vill iväg och träna så jag kan piggna till lite. Inte ens halvtimmespromenaden till skolan i solen har hjälpt!

Vad ska jag göra? Jag sover bra, tränar, dricker vatten och en reningskur varje dag och äter bra. Jag vill vara pigg och orka med massa roliga saker. Har massor av idéer som jag står i farstun att genomföra och pyssel att pyssla, böcker att läsa och vänner att träffa. Nu är det molnigt i huvudet fast fåglarna sjunger och solen sprider glädje.

Mammahelgen!

Vilken fantastisk helg vi har haft! vi har:

¤ Sett en musikal
¤ Handlat mat
¤ Sett "Lifsens rot"
¤ Ätit fantastiskt gott på Invito
¤ Shopat småsaker på stan
¤ Sett melodifestivalenfinalen och druckit vin
¤ Bastat med bastudoft av björk och eukalyptus, och lagt ansiktsmask
¤ Ätit storbrunch
¤ Pratat, pratat, pratat

Så gulliga dem som inte följde med är också. Skickar massa fina saker till mig. Jag fick en symaskin, massor av matbröd, mjukkaka, fika att fylla frysen med och en kombimnerad skrivare/scanner/kopiator!

Jag är väldigt avslappnad nu och har laddat batterierna till max

Wihooo

Nu är jag mäkta stolt över mig själv. Jag har lyckats ta mig in själv på grannens nätverk (som vi delar enligt överenskommelse) med min nya dator! Helt själv, med en nätverksnyckel jag hittade på en papperslapp. Behövde inte ringa på och vara jobbig :)

Jag fick den idag och är mäkta stolt över den. Liten, rosa och underbar! Som jag då, men jag kanske inte är rosa, utan mer grisskär...

Idag kom äntligen Johanna hem och vi har ätit fiskgratäng, druckit ett glas vin, ätit godis, sett på lets dance, klätt ut oss och fotat, hoppat i sängar och pratat en massa.

Imorgon ska vi ut på Schlagerklubben!!!


Jag har länge misstänkt det

Men igår insåg jag att jag är sämst på att bli raggad på. Jag var i UB när det kom fram en kille och frågade mig om han fick ta datorn bredvid min. Javisst, det var ju ingen som använde den. Så fort han satt sig började han fråga massa saker. Jag svarade en stund tills jag upptäckte att han inte alls behövde datorn, utan använt det som ett svepskäl att sätta sig bredvid mig. Då blev jag tyst (!) och generad och fortsatte med mitt skolarbete. Två minuter efter jag slutat prata med honom, reser han sig upp och går utan att ens rört vid datorn.

Min söta Rut

Min söta Rut är fluffig och luktar damm och mjukmedel = Underbar att krama på!