Mammamammamamma!

Nu har jag tränat funk. Riktigt skönt att släppa på och bara ösa nu när stegen börjar sitta =)

Imorgon drar jag hem till mammsing i Luleå!



Mammamammamammamammamammamamma!

Annikas cykeltankar

"Finns det ingen tävling där man kan vinna sin kroppsvikt i chilicheese?"

"Är det där bajs?
-Ne, det är bara några kottar som uppför sig som bajs..."

"Idag har jag snytt mig så mycket att mina bihålor måste ha utvidgats så pass att Bo Kasper och hela hans orkester får plats!... undrar vad man kan ta betalt för ett gig..?"

Ett rödflammigt monster

Nu luktar jag blomma! Eller, nja... godare i alla fall :) Och röd som en ros är jag! Min kropp fick som en reaktion på vattnet (!?) när jag duschade imorse, troligtvis av shocken att den faktist skulle bli ren. Hade nämligen inte duschat sedan före festen i lördags. Jepp, så äckig har jag varit... Nu har jag har varit rödflammig i fejjan och haft ont i huden i någon timme... dragit up på att åka och handla och försökt täcka det mesta med underlagskräm, sedan dyker jag in i mössan jag stickade å gömmer mig!

Natten var en mardröm! Hostade och låg vaken till halv 6 imorse då jag kom på att jag kunde sitta och sova för att orka hosta ordentligt när det kom. Så jag har suttit i några timmar och slummrat lite. Klockan ringde söta Sara och uppdaterade mig om skolan jag missat :)

Det enda possitiva med sömnlös natt var att jag läste 2 böcker. Läste ut Mankells bok och slukade en tunn en av Edgar Allan Poe: //Amerikansk författare och poet som bl.a. lade grunden för den moderna skräcklitteraturen, och är enligt många den moderna detektivromanens skapare// Wikepedia

Pratade med Mickis imorse också! Grattis till lägenheten gummi!!! Hoppas det går bra för dig och Niclas :) Under samtalet tappade jag rösten rejält, så nu får jag vara tyst resten av dagen.

Nu är det härlig poppig musik på MTV och jag blir festsugen! Vill dansa tills fötterna värker!!! och två sekunder efter kommer hostan och jag undrar om jag verkligen pallrar att åka ned till Maxi. Men jag har ingen mat hemma igen... Kommer vara död när jag återvänder. Får väl gå och lägga mig igen ett tag så kasnke jag orkar upp lite senare och handla.

VILL BLI FRISK NUUUU! har inte tid med dessa dumheter!

Bli frisk nu!

Jag jobbar intentivt på att bli frisk nu! Gick och lade mig tidigt igår, läste lite och somnade... efter ett par timmar gick jag upp och drack nyponsoppa, sedan somnade jag om igen. Vaknade 17 timmar senare och känner mig lite bättre...

Tror mina kissar är lite sjuka de med, för de har varit så lugna och snälla hela tiden och låtit mig sova. Bosse ligger blredvid datorn och spanar på Ernst som luffsar runt. Rut sitter nedanför och tittar upp på mig med sina stora blå ögon :)

Nu ska jag ta och äta lite soppa och gå till sägns igen... huhu. Vill ha godis och ligga framför teven med alla filmer jag lånade innan helgen, men jag orkar knappt sitta upprätt nu. I min hjärna sätter jag upp en lista på saker jag ska göra när jag blir frisk:

Dammsuga och städa lägenheten
Läsa ut Brandvägg, deckarkapitlet i "Populärlitteratur" och i Braanaas bok om min pionjär i dramat.
tvätta
handla
göra svampstuvning och frysa in
göra rabarbermarmelad
göra en stor höstgryta med grönsakerna från landet
baka frukostbröd
kolla alla filmer jag lånat från Mediacenter

Men först ska jag sova några timmar till!


Huh...

Ibland gör man inte bra saker på fyllan. Men det kan på något sätt visa sig vara bättre än man först trott och inte så katastrofalt som det först kan verka...

Är så sjuk idag. Totalt igenproppad i bihålorna och med en stukad fot ska jag åka och fira lilla Joppi som fyllde år igår =) ÄR supernöjd med hennes present som jag och Ida fixat! Frågan är om jag kan åka till skolan imorgon... vill vara frisk och kunna träna och plugga!

Idag, igår, imorgon och framöver...

Idag hade jag littersturseminarium. Tiden gick fort så vi stannade och fikade och pratade i ett par timmar efter vi slutat. Mkt trevlig klass jag har!

Igår var det också massa trevligt med häng och fika på kvällen =) Ikväll är det dans som gäller! shakea och svettas... ska bli svinnajs =) Kul att Tompa kommer med också! Då blir vi 4. På kvällen blir det film med Steve sedan sängen bums för imorgon på morgonen ska vi i klassen ålla i olika övningar för varandra, så då vill jag vara pigg!

När ja kom hem besatt tröttdemonen mig. Slungade mig på sängen och jag hade ingen chans att komma ifrån dess hungriga käftar. Sov ett par timmaroch vaknade helt mör!

Har läst en massamassa nu i populärlitteraturkursen. Hundra sidor/dag minst har det blivit och jag väntar på att få mitt bokpaket med fler böcker! =) Ska börja en bokcirkel med Elin och Dana också som Elin varit med i under ett år ungefär. Mycket trevligt på min ära!

Helgen blir kanon! Kan inte säga annat :D

bax

Nu har jag tillbaka mitt nät igen! Och nu har halebop stillat sig med krånglerna med mobilnätet, så jag är anträffbar igen (förrutom msn-fucket).

Vad har hänt på senaste tiden då?
Hmm... jo vi har haft en kvinna från Namibia på dramat, så alla lektioner och övningar har praktiserats på engelska =) Riktigt bra för språkträningen och det börjar komma naturligt nu!

I helgen blev det mkt lyckat med oväntad fest! Att jag fick med Johanna efter jobbet var en överaskning, men en rolig sådan även om hon anlände lite sent.

Festen som jag skulle på med 2-4 kända personer visade sig bli en samling av en massa kändisar =) Micke, David, Anna-Karin, Ylva, Elin, Johanna, Jonas och Ida var närvarande! Blev E-puben för Jonas mig, Ida och johanna, men vi åkte hem rätt tidigt. Jonas åkte på min pakethållare och resultatet blev en punktering på bakdäcket :P så nu drar ja runt på min cykel utan bromsar... Vårdcentralen nästa!

Må bra lite

Jag är rätt nöjd nu faktist =)

Skolan är superrolig! Dramakompisarna är mysiga som fan och extrakusrsen i populärlitteratur är inspirerande för min skönlitteratursläsning.

Var förbi Steve som flyttat in i samma hus som mig i förrgår. Han bor nu i en tvåa lite mindre än min och inte hunnit komma iordning ordentligt än.

Igårkväll umgicks jag och snart ska jag iväg igen! Först ska jag och mysa lite med Fridas söta kissar och ge dem lite mat, sedan på systemet och fixa dricka till kvällen. Sen blir det middag, fest och utgång med ett gäng som jag inte träffat förut. Känner väl ett par tre eller så...

Söndag: bakis... kommer säkert vakna jättetidigt och städa hela lägenheten eller något annat opassande :P

Måndag: Kastrera Rutan (ja, det heter faktist kastrera även för honor!), drama.
Tisdag: Litteraturseminarie, drama och röstlabb (stackars Rut! jag har heldag i skolan och hon kommer ligga och ha ont och vara själv... ensam och ynklig... någon som skulle kunna tänka sig att åka förbi och kolla till henne, messa om allt är ok, så jag inte blir allt för orolig och ha ont i magen?) GULD VÄRT i så fall!

Hoppas alla får en fin helg med massa god mat och bus!

Första dagen...

Idag var det regestrering och första dagen i skolan! Jag kommer nog ha jätteroligt under hösten. Det är verkligne min grej detta!

Köpte mig ett paket mjölk idag och åt gröt med mjölk och lingonsylt! MMMmmmums! Nu är bullarna i ugnen :D

Kollade film med Tomas igår å moffa popcorn å blåbärskaka, ikväll ska ja till Frida å ta med lite bullar... hon nämnde något om blåbärskaka hon med :D

Moff is my middle name