Svaret på frågorna

Jag vet inte. tyvärr.

Nattgäst

Imorse ville jag bara ligga kvar... Det är ju riktigt mysigt att inte sova själv och att vakna upp bredvid någon! LIka mysigt är det att vara vaken länge på natten och ligga och prata.

Vi hann inte äta frukost eftersom vi drog oss nästan en timme innan det var dags att kliva upp. Dana skulle iväg på sin VFU klockan halv 9, men jag började rätt sent, så jag hann städa hela lägenheten, laga matbackar och byta gardiner :)

Om ett tag kommer onsdagsgänget och då blir det räk-röra på toast, kakor, te, saft och teve! Vi ska även byta alla kalenderpresenter... 96 stycken paket skall hitta nya ägare :D Jippieee!

Sagan om mitt hår...

Sagan om mitt hår fortsätter...

Så jag gick till frisöören idag. Bad henne klippa port av det slitna topparna. Hon sa att hon nog skulle ta (visar med händerna 5 cm) en bit på längden, sedan klippa upp.

Jag andas djupt när hon börjar toppa lite. Sedan hör jag hur hon pratar om en kort page, jag säger nej. Sedan frågar hon om jag inte ska ta en kort lugg, jag säger nej igen. Hon klipper och klipper. Sedan klipper hon ännu mer och sedan lite till. Lock efter lock faller mot golvet. Det blidde ingen page. Det blidde ingen kort lugg. Det blidde ingenting... Någonstans i landet ingenting.

Där sitter jag sedan medan hon "flikar ur" hårt (vilket verkar betyda att hon i mitt fall TUNNAR UT håret), och "klipper stödhår" för att det ska "orka upp" (vilket tydligan betyder att hon tunnar ut det ännu mer). Färgen ska jag inte bry mig om, om jag vill bli blond snart igen. Jag fattar inte vad som händer riktigt förrän hon är klar. Tadaaaaa! Jag har precis beställt "Signe 80:s". Det blidde en megatantfrisyr!

Inte gråta, inte gråta...

betala

le... humma lite på frågan om jag vill klippa mig hos henne senare någon gång och får hennes namn och arbetstider. Hon verkade gilla mig...

Cykla hem.

GRÅTA!

Ställer mig framför spegeln, sprayar, fixar, försöker sätta upp. För kort!

gråter ännu mer

Frågan är hur kommentaren: "Du ser ut som en tuff tjej, så vi klipper till det lite tuffare" kan resultera i en totalt förnedrande tantklippning!

Fy fan vad jag är ful! Har ärligt talat aldrig i hela mitt liv varit så ful som jag är nu. Har inget hår kvar och en konstig gulorange ton i håret. Det är platt, tunt och jättekort. Ni kan inte föreställa er och av någon sånär självrespekt väljer jag att inte lägga upp någon bild på min förnedring.

Nu har jagmått dåligt i flera timmar, isolerat mig från omvärlden och äääntligen har kommit på en nödlösning. En nödlösning som kan bli bra. Den är hemlig än så länge. 

Imorgon blir det mössa igen i skolan. Inga mer tårar, men självförtroendet ligger under stortånageln.image157

Men gräsligt!

Huvva, mitt hår är förstört, men jag får stå mitt kast. Blev inte bättre av mitt tappra försök att bleka det igen. Nu är det frissören som gäller! Ska försöka få en akuttid någonstans imorgon efter VFU:n. Kul att träffa sina elever som en morrot imorgon :(

Som jag sade till Ida igår, så har väl de flesta tjejer i sina TONÅR gjort galna hårfadäser. Jag är bara ca 7 år efter min tid.

Här är lite bilder från gårdagens fest i alla fall. Japps, jag hade mössa och det kommer jag fortsätta ha tills detta misstag är korrigerat!



HAhahahhaha

Okej, jag är inte en fulländad människa. Långt ifrån! Men nu har jag ändå slagit rekord. Jo det var ju såhär att Annika inte kände att hon riktigt var hon själv i brunt hår, så hon tänkte blondera tillbaka det. Efter denna provning såg jag u så här---->


Bilden visar verkligheten och det är så den är, men men. Imorgon ska jag köpa ett paket till, hoppas att håret inte går av och att jag blir blond som jag är van vid!

Förresten! Har köpt några ljuuvliga saker på myrorna som jag ska ta bild på och lägga upp: en drömmande vacker blåfärgad stickad sjal, vit, dubbelvikt mössa och handmålade clipsörhängen med blommotiv, samt ett par konståkningsskridskor (alla priser mellan 15-30 kr!). Galet fint och Annikaigt!

Bilder!

Här kommer lite bilder från treornas slutprojekt, julfesten (innan jag fick slut på ström i batteriet) och Radkas worshop! Så många fina människor som jag gillar massormycket! Efter imorgon kommer fler bilder på människor jag gillar efter festen hos Linnéa!



Harmonisk

Jag mår så bra idag... har varit så harmonisk!

Imorse var ajg ute och sprang en liten runda för det var så vackert väder (och mina byxor börjar sitta obekvämt om jag ska vara ärlig, inte för att rundan gjorde speciell nytta när jag har fikat massor i tre omgångar idag).

Workshopen med Radka var helt otrolig! En total emotionell uttömning med många tankar och en del tårar. Även efteråt när jag stod öga mot öga med Radka och skulle säga hejdå blev det känslosamt. Tänk att några sekunder med ögonkontakt under ett drama kan göra att ett par människor kan ge sådan kontakt. Ville inte att hon skulle åka och jag aldrig se henne igen.

Hann bara hem och iväg sen till Kajsa för fika, Bonde söker fru och sällskapsspel. Otroligt roligt, mysigt och trevligt var det. Tack flickor för ännu en härlig onsdagskväll!

Fragmentalisk rapport om vad som har hänt och vad som händer i den närmaste framtiden

Wihoo! Igårkväll åkte jag och Steve ned till Maxi och pantade burkar. Jag fick råd till en liter mjölk och makaroner :)

Sen kom Ida och vi Idolade lite. Mysigt! Jag var jättetrött och sov länge.

Idag har jag läst till seminariet och gjort ett pajskal till broccolipajen som skall förtäras vid skymningen. Sofia och söta Dorian kommer nämligen ikväll och äter middag och klappar katter.
 
Jag ksa hinna läsa lite ur Torgny Lindgrens Hummelhonung. Får varva skönlitterärt med det facklitterära om jag ska orka. Blir nog bra om jag är effektiv. Dammsuga lite golv och textilier så att Dorian inte börjar klappa någon dammtuss i tron att det är en kissekatt!

Imorgon är det julfest med klassen! Hurra! Vi blir 10 studenter, två lärare och en söthund. Vi ska tränga ihop oss i Mickes lilla etta och baka, ha knytkalas, byta presenter, leka lekar med mera.

På måndag innan skolan åker jag ned till Swedbank och kasserar ut min check och ordnar med mitt visakort så jag får det någon gång!

Hujja

Hela dagen idag har varit en tung jävla hängpung! (ursäkta uttrycket).

1. Det börjar med att jag sover hela jävla dagen, för jag missat att ställa klockan och sovit så lite på senaste tiden. Min läsdag gick bort till att sova... och diska.

2. Jag får så ont i mitt skadade knä när det är kallt... Det känns som om benpiporna är 5 cm från varandra och mellan ligger grus och glassplitter som maler  när jag går. Det dunkar ständigt i det.

3. Pga knät åkte jag och simmade istället för att dansa. Det var råfullt i simbasängen och jag hamnade på en bana med en vettig mäsnniska och 3 jubelidioter som inte visste hur man ska bete sig för att inte störa de andra på banan (t.ex. ställa sig i vägen eller blockera en voltvändning). Duscharna var upptagna, folk som vandrar ut och in i bastun så den alltid är pissljummen...

4. Jag hann gå nästan hela vägen hem (20 min) innan jag upptäckte att jag glömt mina nycklar på IKSU... gå tillbaka (20 min till) kallt. Får tag i nycklarna och kommer på att ja inte har nå mat. Ska ta ut pengar på Å-centrum. Vad som händer: AUTOMATEN ÄTER UPP MITT BANKOMATKORT!!!

Jag går hem (30 min till) på mitt onda knä gråtandes, trött hungrig och kall. Grinade nog mest för att jag var just hungrig, trött och kall och hade ont.

Pungdag fram tills:
När jag kom hem tröstade sötisar mig.
Räddare av dagen var Charlotta och Björn. Charlotta som ringde på och visade hur håret blev efter jag färgat det och sen kom Björn som frågade om jag ville komma över på varmkorv och kolla lite teve. Jaaa! det ville jag! Så jag, Björn och Charlotta pratade och åt varmkorv och chokladtårta. När de fick höra vad som hänt med mitt bankkort frågade de om jag skulle lånat av dem för en gångs skull (de lånar saker av mig titt som tätt), men det behövde jag inte. Har en check jag ska lösa ut imorgon efter skolan samt beställa ett nytt kort....

Tanke

Har fått lite insikter idag efter flera samtal både under lektionen och efteråt... Gjode lite omvärderingar angående mig själv. Det är verkligen tufft att inse saker med sig själv och säga det högt! Sen hoppas jag bara att jag blir en så bra lärare som jag vill!


Gråtpanikattack

Idag började vi på bertättarmomentet som ligger paralellt med två nadra moment (?). Så nu är det:
¤ 3 böcker
¤ och två utdrag som ska läsas
¤ en sluttenta i populärlitteratur att skriva 
¤ enlektion som ska planeras och förberedas

Läsning, uträknat till 726 sidor till nästa vecka. 726 sidor är mycket för en som läser långsamt. Tur att jag läser en sida på 2,5 minuter... det blir.... hmm. Lång tid. Men "jag har en plan!" som Sickan skulle sagt. En läsplan... så jag ska hinna!

Tur att vi har studiedag på torsdag nu, så kan jag läsa bort lite då. Annas blir det hela lördagen, för på söndag är det heldags-workshop och julfest!

Har druckigt samarin nu när jag kom hem från simningen med Sofia. Har ändå ont i magen. Ska försöka stressa ned lite innan jag får en gråtpanikattack!

Nu ska jag börja skriva klart analysen som ska in imorgon.
 
Jag behöver nog en kram när jag tänker efter.


Dagens drama

Idag hade vi en massa mysigt och roligt tillsammans på dramat. Lapp-spels-leken var roolig! Här är mina fina:


 <-- Sofia som mansgris...

 <-- Micke som... hmm, kommer inte ihåg

 <-- Elin med talfel

 <-- Stefan som sig själv :)

 <-- Jag som Krisitna Lugn

Sarah fotade och har därför inte henne på bild tyvärr. Ska bli duktig och ta med kameran jag med så att det blir några fler foton! (Dana, Daniel och Theresa saknas också).

Söta grannar!

Jisses så söta grannar jag har!

Tomas kom förbi för en stund sen en sväng innan han åker hem till Malå i tre veckor på praktik. Med sig hade han:

¤ en korvring
¤ vindruvor
¤ smör
¤ mjölk
¤ chibattabröd
¤ körsbärstomater
¤ ett salladshuvud
¤ en matlåda med lax i sås

Så snällig så man blir glad i magen ^^,

För en stund sen kom Charlotta och frågade om jag kunde tona hennes hår imorgonkväll. Ska bli jättemysigt att få lite besök och fixa håret på henne.

Och för ett par minuter sedan kom hennes karl och gav mig en stor tub med Smarties! Mmmmmumsigt!

Jg har mycket söta grannar!

Farsdag

Vet ni vad det är för dag idag?

Jag vet...  idag är det farsdag. En dag som bara påminner mig om vad jag förlorat. En dag jag inte vill tänka på, men gör det i alla fall. Ringde Halvard ändå och han blev glad. Det gjorde mig bättre till mods.

Men det känns inte konstigt att det regnar och slaskar utanför. Vädret är som en stor spegel som reflekterar det jag känner inombords...

Men jag tänker hylla pappa i alla fall! Även om det känns jobbigt. Även om jag inte kan ringa honom så kan jag hylla honom genom att säga:

Grattis pappa på fars dag!

Här är en liten dikt jag skrev för några år sedan och som jag brukar tänka på ibland. Den handlar om hur rädslan för död och att förlora någon kan förlama en. Hur rädslan kan döda något inom en så man inte vågar älska mer. Att man på något sätt går runt med lite död i sig för att man inte vågar allt det där som man skulle vilja...

"Var inte rädd för att leva,
var inte rädd för att dö,
för rädslan gror i minnet
och döden sår ett frö."



/Annika, 7/2 2004


image121

kvnsdfjsåiejf


Igårkväll kom Tomp förbi och vi köpte snask, kollade Idol och diverse småprogram. Sedan dunsade jag i säng och försökte läsa lite... Sov groteska mängder timmar. Skönt! Huvudvärken borta idag.

Klockan 3 är det workshop! Ska läsa mer tills dess.

Jag inte normal idag

Har bultande huvudvärk som slår på tinningarna!

Vill ha en kram, lägga mig i sängen och att någon ska ha högläsning för mig!

Köpte ost idag.


 <-- där var jag blond och hade extentions.

Inget hänger ihop idag.

Rut luktar cocos.

Skämmas lite...

Efter mitt klagoinlägg får jag faktist skämmas lite. Nu har jag suttit i cirka en och en halv timme och skrivit och det blir faktiskt ganska bra! över två sidor har jag knåpat ihop och jag har bara en liten del kvar som kräver viss läsning. Läsnignen tar jag innan sängen och skriver ihop det slutlliga imorgon innan litteraturkursen. Skulle jag få blackout så kan jag alltid peta ihop det sista på kvällen. Skäms mer. Det var inte så farligt när jag väl började.

Micke hade rätt. Jag fel. Micke äro guru. Annika äro sötsugen.

Skulle kunna skuttat runt och svettats till medryckande musik nu. Men jag går till kylskåpet och ordnar ltie chokladbollar istället!

Wollowing in self pity

Sitter och formligen vältrar mig i tentaångest och panik. Måste ju på något sätt gilla känslan, eftersom jag försätter mig i den gång efter gång. I mina glansdagar hade jag någon form av framförhållning... men bara en annan typ av ångest, nämligen ångesten över nästa grej som ska lämnas in eller läsas. Dubbel bestraffning med andra ord. Eller vad man nu kan kalla det.

Det enda positiva jag kan se med tentaångesten är den kreativitet den föder på andra plan. Denna gång har det blivit kåseriskriverier, matlagning, stickning, städning och läsning av annan litteratur än just kurslitteraturen.

Jag blir så ynklig och egocentrerad av detta självdestruktiva beteende, eftersom jag vill att precis ALLA ska tycka synd om mig. Men vad är det som de ska tycka synd om? Att jag försatt mig i en situation som är alldeles frivillig? Att jag har prioriterat andra saker som jag upplevt som mer lustfyllda?

Dumheter av mig!

Hade jag träffat på mig själv nu hade jag sagt: " Men staaackars dig Annika som valt att vänta med tentan i sista minuten och även nu sitter och fördriver värdefull tentatid på ett meningslöst blogginlägg som du inte ens själv skulle plåga dig igenom! och stackars dig som har så många du tycker om och så roliga saker i ditt liv, som du väljer att lägga tiden på istället för att skriva tenta och läsa om en fackbok du redan läst förut!

Men oj vilken hamig person jag är! Ta dig i kragen förfan Annika och sluta tyck synd om dig! Skriv tentan nu så kan du göra chokladbollar som belöning sen.

Jo förresten! Jag åker inte på funken ikväll för jag ska skriva tenta istället.

Imorgon: Popuärlittersturskurs och tjejgruppen i drama på kvällen! Great fun :)



image119---> En sötbild på Bosse för att kompensera upp det deprimerande innehållet!

Kaooos!

Med mobilen fastklämd mellan örat och axeln står jag och ringer mitt femte samtal (denna gången till mamma) medans jag städar, diskar, lagar mat och organiserar papper. Jag har varit hemma i 10 minuter. Stressad? Neejdå! Har bara cirka en millionersmilljarders saker att göra denna vecka.
 



Dagens pungsituation 1:

Annika ska till skolan och lastar cykeln med skolsaker. När hon är klar låser hon upp cykeln... eller låset går inte upp utan sitter fast. Annika vrider lite hårdare. Nyckeln går av... PUNG! Låset har ju fungerat så bra efter Shayan sprayat låset med låsspray. Men det hjälpte inte denna morgon tydligen. Annika gååår till skolan...

Dagens pungsituation 2:
Annika ska ta ut soppåsen som börjar lukta Åke och upptäcker att en brungrön sörja läcker från påsen och har impregnerats i underlaget... pung! Under diskbänken, i köket, i lägenheten luktar det Åke! I turbulensen med frenetiskt skrubbande (och självklart pratandes i telefonen) åker lådan med städsaker som jag räddat upp på dikbänken från stanken ned i det äckliga diskvattnet i diskhon. PUNG!


I helgen blir ajg inte ledig heller utan ska passa på att gå på en worshop med en engelska dramapedagog som arbetat med Augusto Boal och haft Dorothy Heathcote som handledare under sitt examensarbete. Den chansen går inte att missa! Nästa helg blir det mer workshop och under veckan en ny tenta (förutom denna) och massa läsning...

Magsår nära! Men efter att ha suttit och gjort samlade reflektioner på moment II i kursen och tömt min hjärna, så inser jag att jag inte kommer få mer gjort idag i alla fall. Blir upphämtad (halleluja) av Jens och Ida så jag tar mig till Johanna. Fika, prat, mys och teve... en liten avkoppling mitt i all röra.

image118 <--- Kaos hemma hos Annika, under Annikas diskbänk, i Annikas lägenhet...

Halloween

Här kommer lite bilder från igår. Jag, Sofia och Ann-Sofie på Subject!

Sjöng kareoke med Ann-Sofie. Sofia vågade inte. Tur att jag kände kareokemaskinsarrangören

så jag fick sjunga 3-4 låtar innan någon stoppade mig! Jag är lika förskräckligt tondöv och sångglad ute bland folk som jag är vid singstar på en hemmafest visade det sig.






Böcker

Dessa böcker har jag läst av Jonas gardell


  • Jenny, 2006
  • En komikers uppväxt & Ett ufo gör entré, 2006
     
  •  Om Gud, 2003
  •  Ett ufo gör entré, 2001
  • Oskuld och andra texter, 2000
  •  Så går en dag ifrån vårt liv och kommer aldrig åter, 1998
  •  Isbjörnarna; Cheek to cheek; Människor i solen, 1997
  •  Frestelsernas berg, 1995
  •  Mormor gråter och andra texter, 1993
  •  En komikers uppväxt, 1992
  •  Fru Björks öden och äventyr, 1990
  •  Vill gå hem, 1988
  •  Präriehundarna, 1987
  •   
  •  Odjurets tid, 1986
  •  Passionsspelet, 1985

Har hemma Om Gud, men har inte läst ut den. Ska göra det när min litteraturkurs är slut!


Nyförälskad!

Det blev riktigt lyckat igår!

Först var vi hos Sarah och hade manikyr och ansiktsbehandlingar, sminkade oss och åt en maaaassa småplock som Sarah och hennes Anton fixat iordning. När de flesta folket kom var jag och Dana tvungna att cykla allt vad pedalerna höll (min rackliga pedal gjorde faktist inget motstånd efter det jag svurit åt den!) till Aula Nordica för show på högklassignivå (hehe, ja kanske inte alla skämten var på samma nivå, men då blev vi hotade med ett par hinkar vatten! "Terrorist-komik kallade Gardell det).

Danas och min plats var verkligen inte bra, och vi insåg att vi inte skulle se Jonas där han ofta står alldeles på kanten till publiken, så vi gjorde en fuling och sprang ned till platserna längre ned i Aulan (Vi hade kassa läktarplatser). I dörröppningen stod då en tant med kulturfrisyr (det vill säga platt, grånande hår i stram page och lugg) och kulturbrillor (rektangulära tjocka bågar i någon fräsig färg som legitimeras som kulturbrillor i kombination med frisuren). 

Kulturtanten frågade oss om vi hade biljetter där och vi var ärliga och sade att vi inte hade det, men att vi inte såg något alls på de platserna vi fått och att vi sett ca 10 lediga platser där nere (förmusiken hade startat). Kulturtanten ville inte släppa in oss och menade att människorna som inte dykt upp på dessa utspridda platser kanske skulle dyka upp vilken sekund som helst! D

å då drog jag mitt bästa och enda kort- "Titta-vad-liiiiten-jag-är-kortet" och i kombination med att Dana sade att vi kunde stå i trappan på sidan fick vi slutligen passera damen.




Litet brev till kulturtanten:

Kära Kulturtant!
Tack att du släppte in oss så vi kunde stå i trappan i två timmar under den show som vi betalat lika mycket för som resten i salongen. Vi är säkra på att du kände de tacksamma blickar vi sände dig från rad 10 där vi såg dig sitta med tre tomma platser bredvid dig på rad 5. Vi unnade dig verkligen det svängrum som denna bekvämlighet skänkte dig.

Visst var det oförskämt av Jonas gardell att påstå att vissa platser i salongen inte borde få säljas, eftersom de var så dåliga och menade att vi skulle lägga pengarna på bättre salonger istället för rondeller. Dessutom hade han mage till att immitera dig i öppningsnummret som "den lokala arrangören och folkvalt utnämnd till ordförande i kulturrådet ". Men på något sätt måste det  nog känts lite bekräftande att han klev in i exakt samma frisyr och glasögon som du hade på dig trots att han i sin karaktärimmitation lade till sådana osmickrande drag till din karaktär som homofobi och fördomsfullhet utöver sin skytsamhet och snorkiga fasoner.

Dessa personlighetsdrag kände vi inte alls igen dig i när du så vänligen släppte in oss bland "de bra platserna" var helt utan att värdera vår sociala och ekonomiska status!

Tack än en gång kära Kulturtant för din vänlighet och vi hoppas att du underhölls kungligt!

/Annika och Dana



Under och efter showen var jag som nyförälskad... igen! Denna underbara man som fångar det små sakerna i livet och varvar humor med små elakheter och allvarliga ämnen (till exempel i "mamma-monologen" jag förut set på nyhetsmorgon innan premiären). Om jag bara kunde få ett milligram av den oerhörda lyckokänsla han skänkte mig varje dag, skulle jag kunna gå genom livet med ett leende på läpparna varje dag.

Denna man är den enda "kändis" jag riktigt kan säga att jag verkligen beundrar och den enda som jag rättmätligan kan kalla för idol (bröderna Hansson och Spicegirls var bara mina "låtsasidoler" som jag hade för att alla tjejer hade idoler i 4:an).

Gardell är någon jag vuxit upp med, lärt mig stå ut med och så småningom älska. Väntar spänt på de böcker han inte skrivit än och gett ut, men som jag inte läst. Vill få en del av honom varje dag. Tack och lov för att han bloggar!

På tal om blogg, så har min favoritbloggare börjat om! Hon uppstod i bloggträskets ruiner och förgyller hon med!



Ojoj, nu blev det ett långt inlägg, men jag vill bara redovisa för resten av kvällen.
Hos Sarah var vi ca 20 personer, många av dem alldeles nya för mig. Vi var en blandad skara i olika åldrar. Jag var allt yngst (förrutom Dorian som bara är två). Härlig stämning och upplyftande konversationer. Jag var inte alls trött när alla började åka hemmåt. Det var inte Shayan heller, så vi bestämde oss för att kolla lite film och fortsätta vårt moffande under kvällen. Mycket trevligt allt som allt och efter Blood Dimond, vinglade jag (inte på grund av alkoholen, utan av all nyfallen snö) hem  på cykeln klockan halv fem.

Ikväll blir det Club Subject!

Definition av pungsituation

"Pung!" - Dagens uttryck.

¤ Annika cyklar till skolan. Glömt sin mössa och har isande motvind hela vägen-  Pung!

¤ Annika sitter ensam i matsalen å tokläser det sista inför populärlitteraturskursen, får syn på schemat och ser att det är nääästa vecka seminariet är! - Pung!

¤ Muttrar iväg till cykeln vid lärarhuset och får inte upp cykellåset! -Pung!

¤ Efter 15 minuters ännu mer muttrande och iskalla händer får Annika upp cykellåset, men då har vänstra pedalen fastnat och "snurrar" under fotsulan i varje tramp- Pung!

¤ Annika tvärstannar cykeln av förbannelse och ska bryta till pedalen igen, då åker min freestyle (ja, jag är fortfarande i kasettåldern. Önskat mig en mp3 till jul!) i marken och batteriet sticker ned i diket. - Pung! men bara ett litet "pung" kom över mina läppar då, för tre sekunder senare inser jag att öronplopparna till hörlurarna sitter kvar i mina öron medan resten av sladdar och spelare ligger på marken!- PUUNG!




Som pälor på ett band har pungsituationerna radat upp sig för mig idag. Hoppas det är för att inget tråkigt alls kommer hända ikväll! Ska till Sarah på en liten stund, sedan min älskade Gardell och tillbaka till Sarah igen med alla fina mäsnniskor!

Jag och mina brillianta idéer

Tonade nyss håret för att få bort utväxten som redan hunnit dyka upp. På baksidan av förpackningen stod det: Försök ej att färga ögonbryn eller ögonfransar med detta medel. Annika läser, stannar upp och vipps så går det upp ett liljeholmens! JA! Jag tonar mina ögonbryn med samma färg som jag tonar håret! Vilken brilliant idé!

Resultatet vart faktist mycket lyckat! Jag är verkligen förvånad, för i vanliga fall med mig och mina underbara idéer, skulle jag ha fått orangea, eller i bästa fall gröna ögonbryn.

Har packat väskan och snart ger jag mig iväg på träning innan det bär av till Kärleksudden!


image91