Hujja

Hela dagen idag har varit en tung jävla hängpung! (ursäkta uttrycket).

1. Det börjar med att jag sover hela jävla dagen, för jag missat att ställa klockan och sovit så lite på senaste tiden. Min läsdag gick bort till att sova... och diska.

2. Jag får så ont i mitt skadade knä när det är kallt... Det känns som om benpiporna är 5 cm från varandra och mellan ligger grus och glassplitter som maler  när jag går. Det dunkar ständigt i det.

3. Pga knät åkte jag och simmade istället för att dansa. Det var råfullt i simbasängen och jag hamnade på en bana med en vettig mäsnniska och 3 jubelidioter som inte visste hur man ska bete sig för att inte störa de andra på banan (t.ex. ställa sig i vägen eller blockera en voltvändning). Duscharna var upptagna, folk som vandrar ut och in i bastun så den alltid är pissljummen...

4. Jag hann gå nästan hela vägen hem (20 min) innan jag upptäckte att jag glömt mina nycklar på IKSU... gå tillbaka (20 min till) kallt. Får tag i nycklarna och kommer på att ja inte har nå mat. Ska ta ut pengar på Å-centrum. Vad som händer: AUTOMATEN ÄTER UPP MITT BANKOMATKORT!!!

Jag går hem (30 min till) på mitt onda knä gråtandes, trött hungrig och kall. Grinade nog mest för att jag var just hungrig, trött och kall och hade ont.

Pungdag fram tills:
När jag kom hem tröstade sötisar mig.
Räddare av dagen var Charlotta och Björn. Charlotta som ringde på och visade hur håret blev efter jag färgat det och sen kom Björn som frågade om jag ville komma över på varmkorv och kolla lite teve. Jaaa! det ville jag! Så jag, Björn och Charlotta pratade och åt varmkorv och chokladtårta. När de fick höra vad som hänt med mitt bankkort frågade de om jag skulle lånat av dem för en gångs skull (de lånar saker av mig titt som tätt), men det behövde jag inte. Har en check jag ska lösa ut imorgon efter skolan samt beställa ett nytt kort....

Kommentarer
Postat av: Micke

Nåååååååå... men se det från den ljusa sidan, nu har du en massa aggressioner inför när vi ska skälla ut Dana...

Postat av: Annika

Haha, jo men det gick ju itne så bra :P Så kul det var idag! Alla var så kramiga med! Det gillar jag :D

2007-11-16 @ 17:09:52
URL: http://annikki.blogg.se
Postat av: Micke

Ja, det var verkligen mysigt!

2007-11-16 @ 22:06:31
URL: http://killerbob.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback