Frisk luft är döden!

Jag klär mig rätt bra i den senaste surtantkappan men idag har den mjuknat upp lite. Har fått sådan julefrid och stämning. Massormassor av pyssel har det blivit, men jag vågar inte skriva något för alla fina som ska få del av det jag ägnat kvällarna åt läser detta så att... det blir hemligheter.

Idag var jag och Carolina på adventsgudstjänst och sedan gick vi på julmarknaden vid Gammlia. Det var riktigt mysigt och jag köpte:
Björksaft
Rökt renstek
Kaffekarameller
Ost
En stickad grön blombrosch

När jag skulle hem halkade jag. Mina stackars ben är ju inte vana att gå i två timmar och halkan ute är brutal. Tjong i backen. Ont. Nu har jag även ont i huvudet av flera timmars frisk luft som överbelastat mitt system med syre.

Hårda tag

Jag måste vara stenhård mot mig själv nu om jag ska hinna med uppsatsen och annat. Därför publicerar jag mitt upplägg här för att jag inte ska kunna komma undan. Så här ser planen ut:

Onsdag: Läsa igenom analyser av novellen jag ska studera.
Torsdag: Myrorna och Rusta med Tomas, träna
Fredag: Morgontrräning, Jobba 14.30 - natt (julbak och glögg på boendet, ta med pepparkaksformar)
Lördag: Jobba till 16, Johannas julkonsert 20.30 stadskyrkan
Söndag: Adventsgudstjänst, julpyssel och repetition av föreställningen kl 18.00

Så måste det bli. Idag har jag mest sovit. Inte för att jag var bakis från igår (drack bara 3 glas vin under kvällen fast vi var där i över 6 timmar). Jag känner mig inte superkry, men inte sjuk heller direkt.

Förövrigt om gårdagen: Jisses vad roligt det var. Det var så länge sedan jag skrattat så jag inte fått luft. "Var-är-Mats-skämtet" hamnar på minabästaskämtlistan 2008 helt klart.

Jag har hamnat på en livsfarlig sida ca 2 timmar om dagen. Ett riktigt guilty plesure som jag bara inte kan låta bli. Uschamig. Men det är väl så att vissa gillar dataspel, tevespel, teveserier och filmtittande. Jag gillar... ja något som hör hemma på lågstadiet men som är förbannat roligt!

Bam bam

Ikväll är det klassfest. Jupp. Blir mycket bra det. Bakade pizza idag.

Min lägenhet är skinande ren och julpyntet är framme.

Gjorde hemliga julklappssaker igår också. Oj så jag längtar hem.

Rut är sötast och tröttast.