Dubbelhakstävlingens vinnare har korats!

NU har äntligen dubelhaktävlingen 2007 avgjorts. Juryn har under lovet enats om vem som vann denna prestigefyllda kamp. Årets fem deltagare placerade sig på följande placering enligt juryns motivering:

Motivering: Trots sin naturliga fläskighet och med en blick som får Cruella Deville att rygga tillbaka, har denna deltagare inte lyckats leverera nog många veck under hakan för att ta sig upp till en toppplacering.

PLATS FEM: Mikael Stålnacke





Motivering: Juryn anser att denna deltagare har fångat känslan av en rejäl dubbelhaka. Minspel och inlevelse ger extrapoäng, men prestationen är desto klenare.

PLATS FYRA: Sofia Kurkinen





Motivering: Deltagaren med bronspengen har en enastående likhet med Påsen i Trasdockorna, men på grund av dopningsrykten når den inte ända fram.

ÅRETS TREA: Annika Olsson





Motivering: Deltagaren som kommer på andra plats har med lysande metoder och genial ansiktsteknik, plockat fram tio kilo extra i ansiktet, som ingen hade trott fanns där.

PLATS TVÅ: Sarah Marklund




MOTIVERING: Årets första pris går till en helt makalös utklassning i kategorierna: känsla, blick, haka och likhet med annan karaktär. Årets förstaplats går till den kvinliga motsvargheten till Mr Burns....Dana Lötberg!



image235 <---- Dana



image236 <---- Mr Burns

Kommentarer
Postat av: Sarah

HA HA HA HA, vad grisligt gräsligt fula vi är!

Postat av: Sarah

Barnen håller med- Dana= Mr Burns! *ASG*

2008-01-06 @ 17:12:47
URL: http://blogg.aftonbladet.se/17309
Postat av: Micke

HAHAHAHAHAHAHA!!!

2008-01-06 @ 17:33:03
URL: http://killerbob.blogg.se
Postat av: Sarah

Ja inte nog många kan ju få se dina härliga och hemska bilder på oss. Nu har jag lagt dem även hos mig, och så klart länkat till din härliga blogg.
Kram stumpan så ses vi imorgonbitti. Tjing

2008-01-08 @ 19:40:35
URL: http://blogg.aftonbladet.se/17309

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback