Helvete

Så ringer man och pratar med sjukvårdsupplysningen här i Västerbotten och blir totalt dumförklarad när man berättar vad som hänt och får känslan av att skylla sig själv. Blablabla satkärringen malde på och sa ngt om "självförvållat"... Nu ordineras jag 11 värktabletter per dag i en vecka eller tills smärtan försvinner. Jag som äter smärtstillande max 2 ggr/år kommer ju hamna i koma!

Jaja, efter skolan imorgon ska jag iväg och inhandla lite. Sur är jag som satan, för kvinnan i telefonen höll på med ett djävla översitteri och höll sig som bättre än mig. Nu ska jag i sängen. Orkar inte vara upp mer nu.

Kommentarer
Postat av: Micke

Du skulle ha hotat henne. Det är det enda som biter på dom där sjukvårdstyperna.

Postat av: Frida

Vad fick du för svar av kärringen? Jag vet hur det är, jag blev kasst bemött hela hösten tills jag fick gå på sjukan! Men hursom, jag är likadan som dig med värktabletter men sen jag fick ont i ryggen och började äta så är det verkligen SÅ värt det.

2008-01-16 @ 17:50:11
URL: http://frilin.blogg.se
Postat av: Sarah

I så fall är väl allt självförvållat? Jag skulle ju kunna skylla mig själv som varit ute och åkt bil två gånger och fått wiplashskador, och ramlar man av cykeln och bryter benet så får man ju skylla sig själv, att man var utomhus. Sabla idiot. Säg vad hon heter!

2008-01-16 @ 20:51:39
URL: http://blogg.aftonbladet.se/17309
Postat av: Micke

Ja, ge oss hennes namn så tar vi itu med henne åt dig.

2008-01-16 @ 21:28:16
URL: http://killerbob.blogg.se
Postat av: Annika

Tack Sarah för din citodon! Den gjorde susen.. har inhandlat knark idag så det är okej i ryggen. Sen ska vi träna igen =)

Har tyvärr inget namn på kärringen men ja lär känna igen hennes röst om ja hör henne prata... kalla kårar!

2008-01-17 @ 20:47:35
URL: http://annikki.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback