Pappas dag

Grattis pappa Örjan! (Vinkar till himlen)

Idag är det pappornas dag. Jag ringer Halvard och grattar. Han är glad och snäll. Kommer ned den 26:e för besök på sjukhuset och jag kan inte följa honom. Har skola från 10-15. Det känns bajs. Vill finnas för honom när han behöver mig. Ska höra hur viktigt det är att gå på lektionerna. Troligvis relativt viktigt eftersom det är inför C-uppsatsen.

Ikväll ska jag få träffa Eli och Dana på teatergruppen! Wihoooo! En bäbis som jag faktist gillar. Usch vad jag är barnovänlig i annat fall, men den bäbisen och Fridas kommande känns jättefina, goa och snälla fast jag inte träffat dem än.

Har kommit på ett sätt att ge Ernst medicinen utan att bahöva hjälp från grannen. Det känns så bra att klara sig själv! De har varit så snälla och stöttande, så jag vill att de ska slippa komma över på obekväma tiden två gånger om dagen.

Nyss bet Ernst rut så hon skrek. Lite hemskt att jag blev glad för det, för nu börjar han likna sig själv mer och mer. Dock sover han mycket, men det gör Rutan med, så det är nog som det ska. Jag har fortfarande hopp om att han ska bli helt bra!

Grattis på Ernst med förresten! Han är ju också pappa!

Kommentarer
Postat av: Sofia

Tycker du inte om Dooooorian? :'(



Missade du utmaningen kanske?



Vad roligt att höra att Ernst börjar bli bättre :) I morgon ska jag titta på hajar.

2008-11-09 @ 18:34:22
Postat av: Frida

Så bra att min bebis kommer bli omtyckt :) Hoppas vi kan ses i veckan, jag har vart grinig och hormonstinn i helgen.. behövde bara få vara hemma. Vi rings! Kram!

Postat av: Annika

Sofia: Så klart jag tycker Dorian är underbar, vet du väl!



Fattade inte vilken utmaning hehe... Vad var det?





Frida: Ja lill-Greta kommer att rocka! Haha, jag ska köpa nithalsband och skinnpaj till henne ;P



Ja det blir bra, men jag vet inte om jag har tid i veckan... på fredag kasnke!?

2008-11-10 @ 17:43:42
URL: http://annikki.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback